3w E27 4 Piros 2 Kék Grow Led Domború Tükörkörte Üvegházi Növénypalánta Növekedési Lámpa
3w E27 4 Piros 2 Kék Grow Led Domború Tükörkörte Üvegházi Növénypalánta Növekedési Lámpa
3w E27 4 Piros 2 Kék Grow Led Domború Tükörkörte Üvegházi Növénypalánta Növekedési Lámpa
3w E27 4 Piros 2 Kék Grow Led Domború Tükörkörte Üvegházi Növénypalánta Növekedési Lámpa
3w E27 4 Piros 2 Kék Grow Led Domború Tükörkörte Üvegházi Növénypalánta Növekedési Lámpa
3w E27 4 Piros 2 Kék Grow Led Domború Tükörkörte Üvegházi Növénypalánta Növekedési Lámpa

3w E27 4 Piros 2 Kék Grow Led Domború Tükörkörte Üvegházi Növénypalánta Növekedési Lámpa

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)
  • Ft4,590.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

3w E27 4 Piros 2 Kék Grow Led Domború Tükörkörte Üvegházi Növénypalánta Növekedési Lámpa

Kategóriák: Otthon & Kert, Udvar & Kert


3W E27 Növénycsemete Növekedés Ledconvex Mirrorbulb
Az Üvegházban Vagy Laboratóriumban Elhelyezett Növények Teljesen Helyettesíthetik A Természetes Fényt, Elősegítve A Növények Növekedését. Alkalmazza Hidroponikus, Kertészeti, Üvegházi Világítás, Vetés, Palánta, Tenyésztés, Gazdaság, Virágkiállítás, Kert, Cserepes Növények Stb.
Leírása:
Anyag: Alumínium
Izzó Mérete: 50 Mm (Átmérő ), 66Mm(H)
Alaptípus: Szabvány E27 Alap
Led Minőség: 6Db 1W Smd5730 Növésű Led
Led Színe: 4Db Piros, 2Db Kék
Felhasználás: 3W+-3%
Hullámhossz: Piros: 620-630 Nm, 650-660 Nm;Kék: 440-450 Nm, 450-460 Nm.
Fénysugár: 120 Fok
Bemeneti Feszültség: Ac85-265V
Élettartam: Több Mint 50 000H
Jellemző:
Domború Tükör Lámpaernyő, Jó Reflektorfény
Nem Tartalmaz Káros Elemeket, Környezetbarát
Alacsony Energiafogyasztás, Nagy Fényhatékonyság És Hosszú Élettartam
Ideális Minden Olyan Növény Számára, Amely Talajon Vagy Hidroponikus Termesztési Módszerrel Dolgozik Bármilyen Beltéri Környezetben.
Hullámhosszúság Gazdag, Egybeesik A Növényi Fotoszintézissel És Az Optikai Spektrális Tartomány Morfogenezis Anasztomózissal
A Csomag Tartalma:
1 X Növénynövekedési Izzó

Gyik – Gyakran Ismételt Kérdések

Miért Fontos A Vörös Fény Növények?

A Vörös Fény Nagyon Fontos A Növények Szaporodásához. A Fitokróm Pigmentek Elnyelik A Fényspektrum Vörös És Távoli Vörös Részét, És Szabályozzák A Magok Csírázását, A Gyökérfejlődést, A Gumók És A Gumók Kialakulását, A Nyugalmat, A Virágzást És A Gyümölcstermesztést.

Miért Fontos A Kék Fény A Növények Számára?

A Kék Fény Minden Más Színnél Jobban Serkenti A Klorofilltermelést, Elősegítve A Vastag Leveleket, Az Erős Szárakat És A Kompakt Vegetatív Növekedést.

Mit Termeszthetek?

Bármilyen Növényt Termeszthet Beltéri Növény Ezzel A Grow Fixture-Rel. A Led-Es Lámpákat Orchideák, Rózsa, Paprika, Paradicsom, Bazsalikom, Saláta, Fűszernövények, Kelkáposzta, Spenót, Búzafű, Brokkoli, Vadvirág, Uborka És Sok Más Gyümölcs És Zöldség Termesztésére Használják. Kiválóan Alkalmasak Bármilyen Szobanövény Termesztésére Vagy Felfrissítésére. A Grow Lights Kiváló Választás Klónozáshoz És Palántázáshoz, Mivel Szűk Helyekre Is Elhelyezhetők Anélkül, Hogy Aggódnának A Felmelegedés Miatt. A Lámpák Alkalmasak Lennének A Növények Növekedésének Minden Szakaszára.

Ki Használna Led-Es Növekedési Lámpát?

A Led Paneles Termesztőrendszereket Az Otthoni Kertészkedés Szerelmesei, A Legjobb Virágüzletek És A Nagyméretű Virágüzletek Is Használják. Faiskolák, Tudományos Kutatók, Egyetemek.

A Led Grow Lámpák A Növénytermesztő Lámpák Leghatékonyabb Egységei. Jobb Eredményeket Tud Nyújtani, Mint A Fémhalogén És Hps Hid Lámpák, De 80%-Os Energiamegtakarítást Eredményez. Ezek A Talajon Vagy Hidroponikus Termesztési Módszereken Dolgoznak Bármilyen Beltéri Környezetben. Nincs Szükség Beállításra, Csak Plug And Play. Időt És Pénzt Takaríthat Meg.

Hol Használhatom A Led Grow Light-Ot?

Hidroponikus, Kertészeti, Üvegházi Világítás, Palántanevelés, Nemesítés, Gazdaság, Virágkiállítás, Kert, Cserepes Növények Stb. .

1) Zöldház.

2) Palánták És Klónok.

3) Elsődleges Növényvilágítás.

4) Kiegészítő Növény Világítás.

5) Közös Ültetvényesek – Bevásárlóközpontok, Előcsarnokok, Éttermek, Kereskedelmi Épületek Vagy Bárhol, Ahol A Növényeknek Több Világításra Van Szükségük.

Mi A Led Grow Light Funkciója?

1. Kiegészítő Világításként A Nap Bármely Szakában Növelheti A Fényt, Meghosszabbíthatja A Hatékony Világítási Órákat.

2. Este Vagy Éjszaka Egyaránt Hatékonyan Kiterjeszti És Szabályozza A Növénytudományhoz Szükséges Fényt.

3. Az Üvegházban Vagy Laboratóriumban Elhelyezett Növények Teljes Mértékben Helyettesíthetik A Természetes Fényt, Elősegítve A Növények Növekedését.

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.