420d Oxford Poliészter Bútorhuzat Uv Védelemmel Vízálló Bútorhuzattal
420d Oxford Poliészter Bútorhuzat Uv Védelemmel Vízálló Bútorhuzattal
420d Oxford Poliészter Bútorhuzat Uv Védelemmel Vízálló Bútorhuzattal
420d Oxford Poliészter Bútorhuzat Uv Védelemmel Vízálló Bútorhuzattal

420d Oxford Poliészter Bútorhuzat Uv Védelemmel Vízálló Bútorhuzattal

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)

  • Ft26,316.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

420d Oxford Poliészter Bútorhuzat Uv Védelemmel Vízálló Bútorhuzattal

Kategóriák: Otthon & Kert, Tárolás & Rendszerezés

Leírás :
Jellemzők :
- Továbbfejlesztett Anyag
Nemcsak A Téglalap Alakú Bútorhuzat Anyagát Javítottuk, Hanem A Rugalmas Szélálló Csatot És A Vastagabb Teleszkópos Kötelet Is Továbbfejlesztettük. A Továbbfejlesztett És Továbbfejlesztett Teraszbútor-Huzat Jobb Vízállósággal És Tartóssággal, Valamint Jobb Eső- És Szélállósággal Rendelkezik. A Két Fogantyú Kialakítása Is Kényelmesebb Az Ön Számára.
- Super Performance
A Nagy Vízálló Bútorhuzat A Legtöbb Beltéri És Kültéri Bútorhoz Alkalmas, Például Kültéri Ülőgarnitúrákhoz, Kerek, Négyzet Alakú, Ovális Asztalokhoz És Székekhez , Fekvőtámaszok Stb. A Nagyméretű Otthoni Huzatok A Védelem Széles Választékát Kínálják, Cipzáras Tárolótáskával Szállítjuk, Hogy Kényelmesen Tárolható Legyen Használaton Kívül Is.
- Uv-Védelem
Hidrofób Anyagból Készült És Kettős Kötéssel Élei, Továbbfejlesztett Szennyezett Kétszálas Varrással Teljes Védelmet Nyújtanak A Burkolatnak A Repedés Ellen. A Belső Réteg Ezüst Bevonattal Rendelkezik, Az Uv-Álló Kialakítás Kivételes Védelmet Nyújt A Napfény Ellen.
- Termék Mérete
A Kültéri Teraszbútor Huzat Mérete 90.55"X64. 96"X31. 49"/230*165*80Cm. A Nagy Védelmi Tartomány Széles Körű Védelmet Biztosít Bútorainak. Mindig Megóvja Bútorait Attól, Hogy Biztonságos, Száraz És Rendezett Legyen. (Vásárlás Előtt Kérjük Mérje Le A Bútor Méreteit)
Műszaki Adatok:
Szín
Fekete
Anyag420D Oxford Poliészter
A Termék Mérete
90.55"X64. 96"X31. 49"/230X165X80Cm

A Csomag Tartalma:
1 X Bútorhuzat
Megjegyzés:
- Kérjük Kézi Mérés Miatt 1-3 Cm-Es Hibát Enged Meg. Kérjük, Győződjön Meg Róla, Hogy Nem Bánja, Mielőtt Licitálna.
- A Színek Eltérhetnek A Különbség Megjelenítésétől, Kérjük, Értse Meg.

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.