5m Rugalmas Autóbelső Élrés Formázó Szegélyléc Dekoratív Vonaldísz
5m Rugalmas Autóbelső Élrés Formázó Szegélyléc Dekoratív Vonaldísz
5m Rugalmas Autóbelső Élrés Formázó Szegélyléc Dekoratív Vonaldísz
5m Rugalmas Autóbelső Élrés Formázó Szegélyléc Dekoratív Vonaldísz
5m Rugalmas Autóbelső Élrés Formázó Szegélyléc Dekoratív Vonaldísz
5m Rugalmas Autóbelső Élrés Formázó Szegélyléc Dekoratív Vonaldísz

5m Rugalmas Autóbelső Élrés Formázó Szegélyléc Dekoratív Vonaldísz

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)

  • Ft4,029.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

5m Rugalmas Autóbelső Élrés Formázó Szegélyléc Dekoratív Vonaldísz

Kategóriák: Sport & Szabadidő, Autó tartozékok

A Csomag Tartalma:
1 X Autóbelső Dekorvonal Tekercs
1 X Szerszám
Jellemzők:
1. Divatos Galvanizálási Kialakítás: - Az Autók Díszítésének Tartós Karakteres Színe Galvanizálással, Rugalmas Forma Az Autó Belsejének Díszítésére, Fém Visszaverő Sugárzás Feldolgozása, Ütéselnyelés Hangra, Az Autóba Beépítve, És Nem Károsítja A Felületet
2. Gépkocsi Belső Díszkészlet: - Egyszerű És Kényelmes Beszerelés, Kiválóan Alkalmas Autója Belső És Külső Díszítésére, Univerzálisan Illeszkedik A Legtöbb Autóhoz És Autóhoz;A Kellően Hosszú Hosszúság Praktikus És Gazdaságos Darabká Teszi Az Ön Számára. A Teljes Autóbelsőnek 10-15 Méter Hosszúra Lehet Szüksége
3. Többszínű Választás: -- Összesen 5 Szín Található Az Ön Egyedi Igényeihez;Egy Tekercs Autóbelső Dekorcsík A Szívórácson, A Hátsó Lámpa Díszítése, A Fényszóró Díszítése, Az Ablak, Az Oszlopok És A Burkolat, A Kerékburkolat Dekorációs Cikk, A Visszapillantó Tükör Borításának Lökhárító És A Sárvédő Díszítése, Az Oldalsó Szellőzőnyílások, Az Ajkak Vágása Csővezeték
4. Kiváló Minőségű Latex Anyagok: -- Autóbelső Formázócsíkjaink Csúcsminőségű Latexet Alkalmaznak Környezetvédelemmel, A Puha Paszta Rendkívül Rugalmas, A Tökéletes Autóbelső Dekoráció Megkönnyíti A Nehezen Elérhető Helyekre Való Felszerelését
5. Szépítse Autóját És Gyakorlati Funkciója: - Az Autóbelső Dekorcsíkok Megakadályozzák, Hogy A Hamuréteg Bekerüljön A Résbe, Kezelje A Takarítási Munkákat;A Beautifal Szín Megfelelő Dekoráció Az Ablakon, Oszlopokon És Burkolaton Stb.
Műszaki Adatok:
Anyaga: Csúcsminőségű Latex
Szín: Arany, Ezüst, Kék, Lila, Piros
Alkalmazás: Univerzális A Legtöbb Autó
Beépítési Helyzet: Az Autó Belső Paneljének Nyílásai
Teljes Hossz: Kb. 5 Méter / 16. 4 Láb
Telepítés Lépései:
1. Tisztítsa Meg A Telepítési Helyet.
2. Vágja Le A Csíkot A Sarokpozícióban A Könnyű Illeszkedés Érdekében.
3. Használjon Kaparót Vagy Merev Kártyaszerszámot, Hogy A Csík A Nyílásba Kerüljön.
4. Helyezze Be A Csíkot A Megfelelő Módon A Nyílásba.
5. Nyomja Meg A Szalagot A Meghúzáshoz.
Megjegyzés:
1. A Különböző Monitorok Közötti Különbség Miatt Előfordulhat, Hogy A Kép Nem Tükrözi Az Elem Tényleges Színét. Garantáljuk, Hogy A Stílus Megegyezik A Képeken Láthatóval.
2. A Kézi Mérés És A Különböző Mérési Módszerek Miatt 1-3 Cm Eltérést Engedjenek Meg. Kösz!

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.