Háromoldalas Kutyafogkefe Rossz Lehelet Tatár
Háromoldalas Kutyafogkefe Rossz Lehelet Tatár
Háromoldalas Kutyafogkefe Rossz Lehelet Tatár
Háromoldalas Kutyafogkefe Rossz Lehelet Tatár
Háromoldalas Kutyafogkefe Rossz Lehelet Tatár

Háromoldalas Kutyafogkefe Rossz Lehelet Tatár

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)

  • Ft4,692.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Háromoldalas Kutyafogkefe Rossz Lehelet Tatár

Kategóriák: Kisállat kellékek, Kutya kellékek

Szín: Zöld,Kék

Leírás

【A Fogmosási Idő Lerövidítése】 A 3 Oldalas Kefe Kiválóan Alkalmas Minden Szempontból, És Lerövidíti Azt Az Időt, Ameddig A Fogkefének A Kutya Szájában Kell Maradnia. Egyetlen Kutya Sem Szeret Fogat Mosni, A Háromoldalas Funkció Lehetővé Teszi Számunkra, Hogy Rövidebb Idő Alatt Befejezzük A Fogmosást, És Sokkal Jobb Munkát Végezzünk. A Kefe Felépítése Megkönnyíti Az Alaposabb Tisztítást, Mint A Hagyományos Formájú Kefék

【Three Side】3 Kefefeje Lerövidíti A Fogmosási Időt, Kényelmesebbé Teszi A Házi Kedvenceket, És Hatékonyabb Is Számukra. Hogy Könnyen Mossanak Fogat. A Fogkefe Kialakítása Összhangban Van A Kutya Szájszerkezetével, Ami Kényelmesebb És Biztonságosabb. A Nyél Gumiból Készült, Amely Jobban Megfogja A Fogkefét, Csúszásmentes, Puha Sörték, És Nem Könnyű Elcsúszni És Leesni.

【Könnyen Használható Ujjfogkefe】 A Sörték Az Ujjon Található Fogkeféket Tudományosan Úgy Tervezték, Hogy Ívelt Profiljuk Legyen A Nehezen Elérhető Foltok Tisztítására És A Különböző Ínyterületek Hozzáigazítására. A Tetején Lévő Megemelt Körök A Nyelv Tisztítására Is Használhatók.

【Egészségesebb Fogak És Jobb Fogápolás】A Gondosan Megtervezett Macska/Kutya Fogkefe Készlet Használatával Segít Kedvencének Jelentősen Csökkenteni A Fogászati Problémákat. Mint Például A Pestis És A Fogkő. A Kistestű Kutyáknak, Macskáknak És Nagyobb Kutyáknak Szánt Pets Fogkefék Bármilyen Kutya Fogkrémmel Használhatók, Hogy Erősebbek Legyenek A Fogak, Egészségesebbek Az Ínyek, És Javuljon A Szájhigiénia.

【A Csomag Tartalma】 3X Szilikon Ujjas Kutya. Fogkefék, 4X Háromoldalas Kisállat Fogkefe Kutyusának Vagy Cicájának. Kistestű Kutyáknak Való Kutyafogkefe Készletünk Sérüléseitől, Amely Puha, Mégis Tartós Sörtékkel Segít Elérni A Különböző Területeket. Ujjas Fogkeféink Biztonságos Anyagból Készülnek, A Kefe Sörtéi Pedig Hatékony Tisztítást Biztosítanak, De Kellően Puhák

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.