Háziállatok Foci Labda Kutya Interaktív Játék
Háziállatok Foci Labda Kutya Interaktív Játék
Háziállatok Foci Labda Kutya Interaktív Játék
Háziállatok Foci Labda Kutya Interaktív Játék
Háziállatok Foci Labda Kutya Interaktív Játék

Háziállatok Foci Labda Kutya Interaktív Játék

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)
  • Ft8,262.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Háziállatok Foci Labda Kutya Interaktív Játék

Kategóriák: Kisállat kellékek, Kutya kellékek

Leírás

【Prémium Tpu Anyag】 A Gyermekjátékokkal Azonos Biztonsági Előírásoknak Megfelelő Pet Vipheo Húzókötéles Kutyalabdajáték Prémium Tpu Anyagból Készült, Amely Megegyezik A Szabványos Futballlabdák Anyagával. Így Kutyája Magabiztosan Játszhat. Valódi Futball Szimulálására, Üldözésre És Pázsiton Való Futásra Is Használható. Interakcióba Léphet A Kutyával És Együtt Játszhat.

【Interaktív Kutyajáték Frissítése】A Nylon Füles Lap Egyenletesen Van Felvarrva A Kutyagolyóra, Így A Kutyákat Könnyebb Megragadni, Dobni És Húzni, Ami Segít A Szabálytalanság Kialakításában. Ugrál, Amit A Kutyák Annyira Szeretnek. Kutyajáték Labdák Ultra Pattogó Labdák Vízi Játékhoz A Könnyű, Lendületes Kialakítást Alkalmazták, A Kutyáknak Szánt Futballlabdák Játszhatók A Pázsiton, Medencében, Tóban, Strandon És Nyílt Parkokban Is. A Pet Vipheo Kutyafutballjáték Bármilyen Alkalomra Alkalmas Beltéri És Kültéri Használatra, Amely Meglepheti És Boldoggá Teheti Kutyáját.

【Ökobarát És Egészséges Kutyajáték】Természetes, Tartós Gumiból Készült, Amely Nem Mérgező, Környezetbarát -Barátságos, Biztonságos, Puha És Rugalmas. Nagy Figyelmet Fordítunk Az Egészségre És A Biztonságra. A Felületen Található Kötél Kialakítása A Kutyák Számára Könnyebben Felvehető És Elhozható, Míg A Külső Hatszögletű Textúra És A Felső Hosszú Kötél Megkönnyíti Az Emberek Megfogását És Dobálását. (Ps: Nem Használható Rágójátékként. Mindig Felügyelje Kedvencét Játék Közben. )

【Alkalmas Kis Kölyökkutyáknak És Közepes Méretű, 5-25 Font Súlyú Kutyáknak】Hosszabb Pántja Van, Amibe Az Emberek Belekapaszkodhatnak A Labda, Amely Nagyszerű Interaktív Kutyajátékká Teszi Kutyái Kiképzését, Segíthet Kutyájának Leküzdeni Az Unalmat És Csökkenteni A Rosszindulatú Viselkedést, Valamint Hosszan Tartó Szórakozást Biztosít, Küzd A Szorongással, A Depresszióval És Az Unalommal, Boldog És Egészséges Marad.

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.