Kisállatszőreltávolító Tisztítókefe Szőrtelenítő Henger Szöszkefe Kutya Macska Állatok Szőrkefe Autóruha Kanapé Szőnyegek Fésűk
Kisállatszőreltávolító Tisztítókefe Szőrtelenítő Henger Szöszkefe Kutya Macska Állatok Szőrkefe Autóruha Kanapé Szőnyegek Fésűk

Kisállatszőreltávolító Tisztítókefe Szőrtelenítő Henger Szöszkefe Kutya Macska Állatok Szőrkefe Autóruha Kanapé Szőnyegek Fésűk

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)

  • Ft4,590.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Kisállatszőreltávolító Tisztítókefe Szőrtelenítő Henger Szöszkefe Kutya Macska Állatok Szőrkefe Autóruha Kanapé Szőnyegek Fésűk

Kategóriák: Sport & Szabadidő, Halászat

Kisállatszőr-Eltávolító Henger Kisállatszőrhöz, Újrafelhasználható Kutyamacska-Szőreltávolító Henger, Könnyen Tisztítható Kutyák, Macskák És Egyéb Háziállatszőrök Bútorokról, Kanapéról, Ágyneműről És Paplanról

Pet Szőrtelenítő Henger
Tömör Kialakítású Abs Test Pp Hengerrel És Nylon Etikett Kefével. A Kisállatszőr-Eltávolító Görgős Statikus Feltöltődése A Görgővel Végzett Rövid, Gyors Oda-Vissza Mozdulatokkal Jön Létre, Hogy Az Összes Állatszőrt És Szöszöt A Porgyűjtő Tartályba Rögzítse.

Öntisztító Alapjal
Újrafelhasználható Kisállatszőreltávolító A Bútorok Könnyen Tisztíthatók. A Szőrhengert Fogva, A Felületen Előre-Hátra Gurulva Az Összes Szőr A Szemetesben Gyűlik Össze. Nyomja Meg A Gombot Az Összes Állatszőr Eltávolításához A Szemetesből. Ezután Újra Használhatja, Így Nem Kell Letépnie A Szöszhenger Papírt.

Könnyű És Tartós
A Tartós Nylon És Abs Műanyag Gondoskodik A Szőrtelenítő Henger Kényelméről És Tartósságáról. Kis És Könnyű Formájú Kisállatszőreltávolító Görgő, Az Állattulajdonosok Számára Kényelmesebb, Ha Otthon Van Egy Kisállatszőreltávolító, Vagy Akár Elő Is Vihetik, Ha Háziállatokkal Utaznak.

Egyszerű És Újrahasználható
Nincs Áramforrás Kívánt. Ezzel Az Újrafelhasználható Kisállatszőr Szöszhengerrel Többé Nem Kell Pénzt Pazarolni Az Utántöltőkre Vagy Az Akkumulátorokra. Ergonomikus Kialakítású, Csúszásmentes Gumi Fogantyú A Kényelmes Fogásért.

Szálszakosan Használó Szerszám Kedvezmények Tulajdonosának Számára
Az Újrafelhasználható Szőreltávolítóval Bármilyen Bútorfelületen Összegyűjthető Az Állatszőr: Vatta, Kanapé, Kanapék, Ágyneműk, Szőnyegek, Takarók Vagy Rendezvény Autósülések. A Kisállatszőr- És Szöszeltávolító Szőrtelen Házat Varázsol Önnek. Minden Használat Után Nedves Ruhával Törölje Le, Ne Mossa Le Közvetlenül Vízzel A Kefe Felületét.

Termékleírás:

A Termék Neve: Pet Hair Remover Roller

A Termék Anyaga: Tartós Nylon És Abs Műanyag

Szín: Fehér

A Termék Tartalma:

1X Kisállatszőreltávolító Henger

1X Kefe

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.