Lovaglás Kesztyűk Professzionális Lovas Felszerelések
Lovaglás Kesztyűk Professzionális Lovas Felszerelések
Lovaglás Kesztyűk Professzionális Lovas Felszerelések
Lovaglás Kesztyűk Professzionális Lovas Felszerelések
Lovaglás Kesztyűk Professzionális Lovas Felszerelések

Lovaglás Kesztyűk Professzionális Lovas Felszerelések

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)

  • Ft8,262.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Lovaglás Kesztyűk Professzionális Lovas Felszerelések

Kategóriák: Kisállat kellékek, Ló

Szín: Medium,Large

Leírás

Kiváló Minőségű Mikroszálas Anyagból Készült, Ezek A Professzionális Nyári Lovas Lovaglás Kesztyűk Rendkívül Könnyűek, Hűvösek És Légáteresztőek, Hogy Megakadályozzák Az Izzadságszagokat A Nyári Lovaglás Során.

Kiváló Csúszásgátló Funkciója Könnyen És Szorosan Megragadja A Gyeplőt, Javítva A Fogási Képességet, Ami Elősegíti Az Irányítás Pontosságát Lovaglás Közben.

M:Tenyér Kerülete:7. 4-8. 2 Hüvelyk/18. 8-20. 8 Cm, Tenyér Szélessége: 2. 95-3. 34 Hüvelyk/ 7. 5-8. 5 Cm. L:Tenyér Kerülete:8. 2-8. 97 Hüvelyk/ 20. 8-22. 8Cm, Tenyérszélesség:3. 34-3. 74 Hüvelyk/ 8. 5-9. 5 Cm.

Válassza Ki A Tökéletes Illeszkedést A Kézkörfogat Megmérésével. Ha Vastag A Tenyere, Vagy Inkább A Nyugodt Érzést Kedveli, Válassza A Nagyobb Méretet.

Az Érintőképernyő Funkcióval Rendelkezik, Így Nem Kell Kesztyűt Levennie, Hogy Válaszoljon Okostelefonjára. A Hüvelykujj És A Rózsaszín Extra Mikroszálas Párnák Növelik A Tartósságot.

A Humanizált Kialakítás Révén Tökéletesen Illeszkednek A Kezedhez És Légáteresztőek. Ráadásul Könnyen Fel- És Levehető.

A Burkolatok Tépőzáras Rögzítőkkel Vannak Megfeszítve És Meglazítva, Így A Felhasználó Egyéni Kényelméhez Igazodhat.

Megfelelő Vastagságú Kesztyű Puha Tapintású Béléssel És Szellőző Anyaggal, Amely Lehetővé Teszi A Lélegzést, Így A Kesztyűket Úgy Érezheti, Mint A Második Bőrét.

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.