Rgb Led Szalagos Lámpák 32.8 Láb Wifi Led Fénycsíkok Ünnepi Karácsonyi Díszek Működik Az Alexa Google Assist Dekorációkkal Fényekkel
Rgb Led Szalagos Lámpák 32.8 Láb Wifi Led Fénycsíkok Ünnepi Karácsonyi Díszek Működik Az Alexa Google Assist Dekorációkkal Fényekkel
Rgb Led Szalagos Lámpák 32.8 Láb Wifi Led Fénycsíkok Ünnepi Karácsonyi Díszek Működik Az Alexa Google Assist Dekorációkkal Fényekkel
Rgb Led Szalagos Lámpák 32.8 Láb Wifi Led Fénycsíkok Ünnepi Karácsonyi Díszek Működik Az Alexa Google Assist Dekorációkkal Fényekkel

Rgb Led Szalagos Lámpák 32.8 Láb Wifi Led Fénycsíkok Ünnepi Karácsonyi Díszek Működik Az Alexa Google Assist Dekorációkkal Fényekkel

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)

  • Ft20,859.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Rgb Led Szalagos Lámpák 32.8 Láb Wifi Led Fénycsíkok Ünnepi Karácsonyi Díszek Működik Az Alexa Google Assist Dekorációkkal Fényekkel

Kategóriák: Otthon & Kert, Fények & Világítás

Műszaki Adatok:

Led Típusa: 5050 Rgb
Led Mennyisége: 300 Db
Kimeneti Teljesítmény: 28W
Adapter Bemeneti Feszültsége: Ac100V-240V
Adapter Kimeneti Feszültsége: Dc12V
Távtávolság: 8M-En Belül
Üzemi Hőmérséklet: -20 ℃ ~+45 ℃
Sugárzási Szög: 120 °
Fénycsík Mérete: 10000*10*2 (Mm)
Megjegyzések:
① Csatlakoztassa A Fénycsíkot A 12V Dc Feszültséghez A Használathoz.
②Csatlakoztassa Helyesen A Fénycsíkot, Szigorúan A Beszerelési Módnak Megfelelően.
③ Ne Tegye A Fénycsíkot Hosszú Ideig A Tekercsre, Mert Szükségük Van Rá Hőelvezetés.
④ Tisztítsa Meg A Felületet A Fénysáv Beillesztése Előtt (Például Falak, Tükrök Stb.). Kérjük, Ne Ragassza A Fényt A Vezető Fémfelületre, Mert Ez A Fénysáv Rövidzárlatát Okozhatja.
⑤ A 16 Év Alatti Gyermekeknek Felnőtt Felügyelete Mellett Kell Használniuk Ezt A Terméket.
A Beillesztés Használatára Vonatkozó Óvintézkedések
1. Üveg (Nem Alkalmas Tartós Pasztára, Könnyen Leesik. )
2. Textilbútor (Nem Alkalmas Tartós Pasztára, Könnyen Leesik. )
3. Festett Fal (Ragasztásra Alkalmas, De Szakadáskor Könnyen Falsérülést Okozhat. )
4. Műbőr Bútor (Nem Bőr) (Ragasztásra Alkalmas, De Szakadáskor Könnyen Megsérül A Bútor. )
5. A Műgyanta Mennyezet És Az Alumínium Csatos Mennyezet Tökéletesen És Biztonságosan Használható.
6. Egyes Speciális Anyagok Is Okozhatják A Hígtrágya Lehullását.
Megjegyzések:
Ez A Fajta Kétoldalas Csap Alkalmas Beltéri Falakra, Asztalokra, Polcokra, Televíziókra, Számítógépekre Stb. A Tárgy Felülete Legyen Poros, Szabad, Festékmentes És Sima.
Ez A Fajta Kétoldalas Csap Eldobható, És Nem Használható Fel Újra.
Leírás: :
Először Is Tisztítsa Meg A Tárgy Felületét, És Tartsa Tisztán És Szárazon. Ezután Vegye Le A Fénysáv Piros Fóliáját, És Nyomja Meg A Fénysávot A Tárgyon A Kezével, Hogy A Fénysáv Szorosan Rátapadjon Az Objektumra.
Jellemzők:
【Wifi Vezérlés És Mikrofon Mód】A Led Vezérlése Szalagfények App-N Keresztül, Távirányítón És Vezérlőn Keresztül. A Mobilalkalmazással Az Összes Színt Kiválaszthatja. Ezenkívül Barkácsolhatja Kedvenc Színeit, Ha Több Színt Összekever, És Elmenti Őket Későbbi Használatra. Támogatja Az Ios 8.0 Vagy Újabb / Android 4.3 Vagy Újabb Rendszert, És Az Alkalmazásunk Folyamatosan Frissül, Hogy Több Intelligens Eszközzel Is Kompatibilis Legyen (Megjegyzés: Kérjük, Mielőbb Zárja Be A Vezérlődobozt, Amikor Wifit Csatlakoztat).
【Hangvezérlés Az Alexán És A Google Asszisztensen Keresztül】Az Ambother Led Szalagos Lámpák Felszabadítják A Kezét, És Nem Kell Mozdulni. Használjon Egyszerű Párbeszédpanel-Indítókat A Világítás Be- És Kikapcsolásához, És Állítson Be Színeket, Hogy Világosabbá Vagy Halványabbá Tegye Őket. Jelenleg Kompatibilis Az Ech-Vel És A Google Home-Mal.
【Széles Alkalmazások】Dekorálhat Bárhol, És Szórakozhat Szalaglámpákkal. 5050 Rgb Smd 300 Led-Ek Tompítással És Fényerőszabályzóval, Beltéri Világításhoz És Dekorációhoz. A Led Szalagok Ip65-Ös Védelemmel Vannak Ellátva, Kiváló Minőségűek, Vízállóak. De Vegye Figyelembe: Csak A Led Szalagok Vízállóak. A Távirányító, A Hálózati Adapter És A Csatlakozók Nem Vízállóak. A Zenekötél Lámpa Memória Funkcióval Rendelkezik, Amikor Bekapcsolja, Ugyanaz Lesz, Mint A Legutóbbi Használatnál. Díszítheti A Hálószobát, A Mennyezetet, A Lépcsőket, A Konyhaszekrényeket, A Verandát, Az Íróasztalt És A Nappalit, Különösen Alkalmas Karácsonyra, Halloweenre, Bulira És Más Ünnepekre.
【Könnyen Felszerelhető És Vágható】 A Többszínű Változó Led-Szalag Lámpák 3 Led-Enként Vágható A Vágási Jel Mentén. A Megmaradt Led Szalagok Nem Sérültek. Rugalmas Anyagának És Öntapadó Hátoldalának Köszönhetően Az Elfeland Led Szalagcsíkok Könnyen Felhelyezhetők Bármilyen Tiszta, Száraz És Sima, Jó Tapadású Felületre, Mint Például Festék, Üveg, Műanyag, Fém, Üveg. Csak El Kell Távolítania A Bürokráciát A Szalagszalag Hátuljáról, És Közvetlenül Fel Kell Szerelni.
【Teljes 12 Hónapos Garancia】Led Vízálló Szalaglámpák, 12V Üzemi Feszültség, Alacsony Hőfok, Érinthető. Mindig Jó Ügyfélszolgálatot És Vásárlási Élményt Szeretnénk Nyújtani Ügyfeleinknek. Ha A Lámpa Megsérült Vagy Egyéb Problémái Vannak, Forduljon Hozzánk A Csere Vagy A Visszatérítés Érdekében.

A Csomag Tartalma:
1* Led Szalaglámpa

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.