Terrarium Engineered Wood 23.6"x11.8"x11.8"
Terrarium Engineered Wood 23.6"x11.8"x11.8"
Terrarium Engineered Wood 23.6"x11.8"x11.8"
Terrarium Engineered Wood 23.6"x11.8"x11.8"
Terrarium Engineered Wood 23.6"x11.8"x11.8"
Terrarium Engineered Wood 23.6"x11.8"x11.8"

Terrarium Engineered Wood 23.6"x11.8"x11.8"

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)
  • Ft36,312.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Terrarium Engineered Wood 23.6"x11.8"x11.8"

Kategóriák: Kisállat kellékek, Macska kellékek

Kis Állatai És Hüllői Biztonságban És Otthon Érezhetik Magukat Ebben A Kötelező Terráriumban. Prémium Anyag: Műanyag Fából Készült. Az Anyag Hőállóságáról Ismert És Nedvességálló. Ezenkívül Az Igazi Üveg Nem Színeződik El És Nem Sárgul Az Idő Múlásával. Tehát A Hüllődoboz Hosszú Ideig Használható. Kútvédelem: A Hüllő Etetődoboz Belsejében Nincsenek Éles Szélek. Így Nem Kell Attól Tartanod, Hogy Kedves Házi Kedvenceid És Hüllőid Megsérülnek. Tiszta Rálátás: A Hüllők Etetődobozának Elülső Üvegéből Jól Megfigyelheti Őket A Ketrecben. Jobb Légáramlás: A Terrárium Acélhálói Jó Légáramlást Biztosítanak, Hogy Friss Levegőt Tartsanak A Ketrecben.
  • Anyaga: Méretezett Fa, Üveg, Acél
  • Teljes Méretek: 23. 6" X 11.8" X 11.8" (H X Sz X Ma)
  • Összeszerelés Szükséges: Igen

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.