Tmok 1/2" 3/4" 1" Vízáramlás Kapcsoló 304 Rozsdamentes Acél Hfs-25 20 15 Állítható 220vac 15a Folyadékvíz Áramlás Szabályozó
Tmok 1/2" 3/4" 1" Vízáramlás Kapcsoló 304 Rozsdamentes Acél Hfs-25 20 15 Állítható 220vac 15a Folyadékvíz Áramlás Szabályozó

Tmok 1/2" 3/4" 1" Vízáramlás Kapcsoló 304 Rozsdamentes Acél Hfs-25 20 15 Állítható 220vac 15a Folyadékvíz Áramlás Szabályozó

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)

  • Ft31,008.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Tmok 1/2" 3/4" 1" Vízáramlás Kapcsoló 304 Rozsdamentes Acél Hfs-25 20 15 Állítható 220vac 15a Folyadékvíz Áramlás Szabályozó

Kategóriák: Otthon & Kert, Otthoni eszközök

Specifikáció:
Anyag: Rozsdamentes Acél És Műanyag
Interfész Mérete: 1"(Dn25), 3/4"(Dn20), 1/2"(Dn15)
Vezérlési Mód: Lapát
Maximális Üzemi Nyomás: 1. 0Mpa
Környezeti Hőmérséklet: 0C-60C
Folyadék Hőmérséklet: -10C-100C (Nem Fagyos)
Mikrokapcsoló: Egypólusú, Dupla Dobás (Spdt)
Érintkezési Élettartam: 100 000 Alkalommal
A Mikrokapcsoló Elektromos Paraméterei: 220Vac,15A
Jellemzők:
Ez Az Áramláskapcsoló Kiváló Minőségű Rozsdamentes Acélból Készült, Korrózióálló És Hosszú Élettartamú.
Ez A Termék A Folyadék Dinamikájának Mérésére Szolgál Csöveken Áthaladó Folyadékok, Például Víz, Etilén Hígítók, Glikolok És Egyéb Folyadékok, Amelyek Nem Korrodálják A Rezet.
Ez A Vízáramlás-Kapcsoló Alkalmas Vízkezelő Rendszerekhez, Központi Légkondicionáláshoz, Vízhűtő Egységekhez, Tűzvédelmi Rendszerekhez És Más Területeken .
Az Áramláskapcsolókat Általában Olyan Helyeken Használják, Ahol Reteszelés Vagy „Levágás” Elleni Védelem Szükséges.
Ha Az Áramlás Meghaladja A Beállított Értéket, A Folyadék Meghajtja A Lapátot És A Mikrokapcsolót, És Az Spdt Érintkező Csatlakoztathatja Az Áramkört És Leválaszthatja Egyéb Áramkörök.
Telepítés Módja:
1. Nyissa Ki Az Áramláskapcsolót
2. A Kapcsoló Minimális Áramlási Sebességre Van Állítva. Forgassa El A Beállító Csavart Az Óramutató Járásával Ellentétes Irányba Az Áramlás Beállítási Értékének Növeléséhez.
3. Nyomja Meg A Célt, Hogy Ellenőrizze, Hogy A Mikrokapcsoló Megfelelően Működik-E. Az Állítócsavar Óramutató Járásával Megegyező Irányba Történő Túlzott Elforgatása Az Áramláskapcsoló Meghibásodásához Vezethet.
4. A Telepítés Után Nyomja Meg Többször Az Áramláskapcsoló Kart Az Ellenőrzéshez. Ha Nem Hallatszik Kattanó Hang, Forgassa El A Beállító Csavart Az Óramutató Járásával Ellentétes Irányba, Amíg Kattanó Hangot Nem Hall.
5. A Lakktömítés Állítócsavarja Csak Először Használható Az Áramláskapcsoló Állapotának Beállítására.
6. Tartson Be Három Működési Ciklust, Hogy Megbizonyosodjon Arról, Hogy A Kapcsoló És A Rendszer, Amelyhez Csatlakoztatva Van, Megfelelően Működik, És Azonnal Takarja Le A Kapcsolóházat.
Csomaglista:
1×Vízáramlás Kapcsoló
Megjegyzés:
1 . Teljesen Tilos A Kapcsoló Alaplemezén Lévő Csavarkulcsot Megütni.
2. Bekötéskor Vagy Hibakereséskor Szakítsa Meg A Tápellátást.
3. A Vezetékezés Során A Mikrokapcsolók Kivezetésein És A Földelőcsavarokon Kívül Minden Csavart Tilos Beállítani. És Óvatosan Csatlakoztassa A Vezetéket.
4. A Vezetékezéshez Speciális Földelőcsavarokat Kell Használni, A Szerelőcsavarokat Nem Lehet Eltávolítani.
5. Az Áramláskapcsoló Lapátja Nem Érintkezhet A Cső Belső Falával És A Csőben Lévő Többi Fojtószeleppel, Ellenkező Esetben A Kapcsolót Nem Lehet Normálisan Visszaállítani.

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.